Meli

O NAMA

Dobrodošli u Meli Plants – gde priroda postaje vaš saveznik za zdravlje i sreću!

Meli Plants je porodična kompanija sa sedištem na istoku Srbije, posvećena uzgoju i proizvodnji vrhunskih eteričnih ulja i proizvoda od lekovitog bilja. Sa strašću za prirodom i željom da delimo njene darove, osnovali smo Meli Plants sa ciljem da unesemo harmoniju i blagostanje u živote naših kupaca.

Naša priča počinje u idiličnim predelima istočne Srbije, gde smo se zaljubili u lepotu prirode i snagu lekovitog bilja. S poštovanjem prema tradicionalnom znanju i uz korišćenje modernih tehnologija, brižno uzgajamo biljke na našim poljima, birajući samo najkvalitetnije sirovine za naše proizvode.

U srcu naše delatnosti je posvećenost kvalitetu. Sve naše biljke se pažljivo biraju i uzgajaju bez upotrebe štetnih hemikalija, a proces destilacije eteričnih ulja se obavlja sa najvećom pažnjom kako bi se sačuvali njihovi lekoviti sastojci. Rezultat je čista esencija prirode, koja se oslikava u našim proizvodima.

Naš asortiman obuhvata širok spektar proizvoda, od čistih eteričnih ulja do mešavina za aromaterapiju, balzama, losiona i još mnogo toga. Svaki proizvod je pažljivo osmišljen kako bi podržao vaše zdravlje, lepotu i emocionalno blagostanje, nudeći vam prirodne i efikasne alternative za negu tela i uma.

U Meli Plants-u, verujemo u moć prirode da nas isceljuje i obnavlja, težimo ka stvaranju proizvoda koji odražavaju tu moć. Naša misija je da vam pružimo proizvode visokog kvaliteta koji su ne samo blagotvorni za vas, već i za našu planetu.

Hvala vam što ste deo Meli Plants zajednice. Neka naša ljubav prema prirodi i predanost kvalitetu unese svetlost i radost u vaše svakodnevne trenutke.

U Meli Plants-u, naša posvećenost očuvanju prirode se ogleda u svakom koraku našeg procesa proizvodnje. Verujemo da je održivost ključna za stvaranje proizvoda koji ne samo da vas neguju, već i čuvaju našu planetu za buduće generacije.

Naš pristup “Seed to Seal” garantuje najviši nivo kvaliteta u svakom koraku proizvodnje. Pažljivo biramo svako seme pre sadnje, obezbeđujući da samo najkvalitetnije i najčišće biljke postanu osnova naših proizvoda. Sve do trenutka kada se naša magična esencija uliva u bocu, imamo potpunu kontrolu nad procesom, osiguravajući da svaka kapljica nosi snagu i čistoću prirode.

Ali naša predanost održivosti ne staje tu. Kroz naš inovativni pristup “Zero Waste”, svaki deo biljke koristimo na najbolji mogući način. Sve otpatke od destilacije eteričnih ulja pažljivo recikliramo, koristeći ih za peletiranje. Ovi peleti služe kao izvor energije za grejanje kotla za destilaciju, stvarajući zatvoren krug proizvodnje koji smanjuje naš ekološki otisak i čini nas potpuno “Zero Waste” kompanijom.

 

Kroz našu predanost “Seed to Seal” i “Zero Waste” principima, ne samo da vam donosimo proizvode visokog kvaliteta, već i čuvamo našu planetu za buduće generacije. U Meli Plants-u, vera u snagu prirode kombinuje se sa odgovornošću prema njoj, kako bismo zajedno stvorili svet održive lepote i dobrobiti.CC2669D1-3982-47C3-ABFF-D8D34C074636
Scroll to Top